• Nowy

Paca ABS guma 280x130mm STALCO PERFECT S-73230

  • Marka STALCO PERFECT
  • Numer katalogowy: S-73230
  • EAN: 5907527910322


CECHY:
  • wytrzymałe klejenie gąbki i plastikowego blatu
  • ergonomiczny uchwyt
  • wysokiej jakości gąbka
Pokaż pełny opis

Opis produktu

Paca ABS guma jest akcesorium wykorzystywanym głównie przy pracach wykończeniowych. Podkład gumowy sprawdzi się w czasie rozprowadzania mokrych gładzi, a także ręcznego mleczkowania tynków gipsowych. Można wykorzystać ją także do czyszczenia powierzchni glazurniczych z resztek fugi. Wymiary 280 x 130 mm sprawiają, że narzędzie przyda się przy zadaniach o zróżnicowanym zakresie. Paca ABS guma STALCO Perfect została uformowana z tworzywa sztucznego ABS. Ma klasyczny kształt pacy z ergonomicznym uchwytem. Podkład gumowy jest trwały i można łatwo utrzymać go w czystości. Całe narzędzie jest poręczne i lekkie, co okaże się ważne szczególnie przy długotrwałych pracach.

CECHY I ZALETY
Wytrzymałe klejenie gumy i plastikowego blatu - zapewnia żywotność narzędzia, co oznacza, że nie będzie konieczne wymienianie narzędzia na nowe z powodu rozklejenia, co przekłada się na oszczędność czasu i kosztów.

Ergonomiczny uchwyt z tworzywa ABS - dobrze układa się w dłoni, daje poczucie wygody, co ułatwia użytkownikowi precyzyjne używanie pacy. Jest to wytzymałe tworzywo zapewniające trwałość pacy.

Wysokiej jakości guma - doskonale sprawdzi się przy ręcznym mleczkowaniu tynków gipsowych, zacieraniu gładzi gipsowych oraz czyszczeniu płytek po fugowaniu. Charakteryzuje się wytrzymałością i elastycznością, co przekłada się na żywotność narzędzia, przez co redukuje koszty częstej wymiany na nowe.



MATERIAŁ PRODUKTU:
tworzywo sztuczne - abs
Gąbka

ZASTOSOWANIE PRODUKTU:
Paca do fugowania

DANE TECHNICZNE:
długość - 280mm
szerokość - 130mm
Brand / Marka STALCO PERFECT
Kształt / Profil Prostokąt
Materiał trzonka / rękojeści Tworzywo sztuczne
Ilości w opakowaniu 1/18
Długość 28000
Szerokość 13000
Nie jesteś pewny swojego wyboru? Pomożemy w podjęciu właściwej decyzji! Zapytaj specjalisty

Powiązane artykuły