Od 05 do 19 lipca przerwa w działaniu sklepu. Zamówienia w tym okresie nie będą realizowane. Przepraszamy za utrudnienia.

Od 05 do 19 lipca przerwa w działaniu sklepu. Zamówienia w tym okresie nie będą realizowane. Przepraszamy za utrudnienia.

  • Nowy

Tarcza diamentowa turbo 125mm STALCO PERFECT S-71971

  • Marka STALCO PERFECT
  • Numer katalogowy: S-71971
  • EAN: 5901466102572
  • wysokość segmentu: 10 mm
  • do cięcia na sucho: kamienia, betonu, granitu, betonu zbrojonego (pręty o średnicy poniżej 8mm), kostki, dachówki
Pokaż pełny opis

Opis produktu

Tarcza diamentowa turbo to akcesorium potrzebne przy wielu pracach budowlanych i warsztatowych. Jest przeznaczona do cięcia twardych materiałów, takich jak kamień, beton, a także kostki brukowe czy dachówki. Radzi sobie także z betonem zbrojonym i jest w stanie przeciąć pręty o średnicy do 8 mm. Przydaje się w pracach, które nie wymagają wielkiej precyzji, a ważniejsza jest szybkość cięcia. Tarcza diamentowa turbo z linii PERFECT ma segment roboczy o wysokości 10 mm, a cała konstrukcja jest trwała i żywotna. Tarcza STALCO dostępna jest w czterech standardowych wymiarach o średnicy od 115 do 230 mm. Można zatem łatwo ją dopasować do większości szlifierek, pilarek i przecinarek do twardych materiałów.

CECHY I ZALETY
Długa żywotność produktu pozwala zmniejszyć koszty związane z konieczonością zakupu kolejnych tarcz.
Wysoka wydajność.
Precyzyjne cięcie zapewnia wysoki komfort pracy.

CECHY:
  • wysokość segmentu: 10 mm
  • do cięcia na sucho: kamienia, betonu, granitu, betonu zbrojonego (pręty o średnicy poniżej 8mm), kostki, dachówki


MATERIAŁ PRODUKTU:
Stal węglowa, diament

ZASTOSOWANIE PRODUKTU:
Cięcie kamienia, pustaków, betonu, granitu.

DANE TECHNICZNE:
fi 125 x 2,4 x 22, 23 mm
Brand / Marka STALCO PERFECT
Ilości w opakowaniu 1/50/100
Rodzaj trybu pracy Praca na sucho
Wysokość segmentu 800
Rodzaj tarczy Turbo
Średnica otworu montażowego tarczy [mm] 22.2300
Szerokość cięcia [mm] 2.4000
Nie jesteś pewny swojego wyboru? Pomożemy w podjęciu właściwej decyzji! Zapytaj specjalisty