• Nowy

Paca tarka 270mm STALCO S-37527

  • Marka STALCO
  • Numer katalogowy: S-37527
  • EAN: 5907180859235


CECHY:
  • wytrzymały uchwyt z tworzywa sztucznego
  • Precyzyjnie zagięta tarka stalowa
Pokaż pełny opis

Opis produktu

Podczas izolacji termicznej budynku może być potrzebna paca tarka STALCO. Narzędzie przeznaczone jest do ścierania powierzchni płyt styropianowych. Dzięki niej można usuwać żółtawy nalot, który tworzy się pod wpływem promieni słonecznych. W ten sposób przewrócone zostają parametry izolacji. Paca tarka ma korpus wykonany z tworzywa sztucznego. Solidny uchwyt pozwala na prowadzenie narzędzia w różnych płaszczyznach. Podkład dziurowany z blachy ocynkowanej umożliwia odprowadzanie resztek płyty i zapobiega zapychaniu się narzędzia. W zależności od potrzeb można wybrać pacę o długości 270 i 400 milimetrów.

CECHY I ZALETY
Wytrzymały korpus z tworzywa sztucznego - zapewnia wytrzymałość i trwałość narzędzia, co przekłada się na długą żywotność i eliminuje częstotliwość wymian z powodu uszkodzeń.

Precyzyjnie zagięta tarka stalowa - umożliwia precyzyjne wykonywanie prac przy obróbce styropianu, także w narożnikach wewnętrznych, gdyż krawędzie pacy sa gładko wykończone, a tarka znajduje się na całej powierzchni blatu, co zapewnia także bezpieczeństwo i komfort pracy dla użytkownika.

Podkład z blachy ocynkowanej, dziurowany - umożliwia odprowadzanie resztek pyłu i zapobiega zapychaniu się narzędzia,co przekłada się na oszczędność czasu pracy, a stal ocynkowana jest odporna na uszkodzenia mechaniczne, dzięki temu produkt dobrze znosi użytkowanie w trudnych warunkach budowlanych, co przekładay się na jego trwałość.

MATERIAŁ PRODUKTU:
tworzywo sztuczne
stal ocynkowana

ZASTOSOWANIE PRODUKTU:
tarnik do szlifowania styropianu

DANE TECHNICZNE:
długość - 270mm
szerokość - 140mm
Brand / Marka STALCO
Kształt / Profil Prostokąt
Materiał trzonka / rękojeści Tworzywo sztuczne
Ilości w opakowaniu 1/20
Długość 27000
Szerokość 13000
Nie jesteś pewny swojego wyboru? Pomożemy w podjęciu właściwej decyzji! Zapytaj specjalisty

Powiązane artykuły